duminică, 21 decembrie 2008

I-a plăcut şi ei .

Nu am mai scris de ceva vreme fiindcă am fost ocupat cu ziua lu ăsta micu. Văd că a profitat de ocazie şi a scris pe blogu meu. Copiii ăştia.
Uneori poate fi atât de nerecunoscător.... Am numai probleme din cauza lui şi nu i-am cerut decât să se răstignească pentru păcatele voastre ca să vedeţi cât de mult vă iubesc. Oricum o să ardeţi în Iad, dar gestul contează...
În fine. Sunt nişte lucruri pe care vreau să le lămuresc. În primu rând Duhul Sfânt nu a violat'o pe Fecioara Maria. Şi ei i-a plăcut.
În al doilea rând nu creştinismul a copiat sărbătoarea de la păgâni. Păgânii au copiat sărbătoarea de la creştini. Diavolul i-a învăţat cum mult înainte de naşterea fiului meu ce să facă să invalideze Adevărata Credinţă. Oricum i-am trimis pe toţi în Iad.
Cam asta aveam de spus. Acum mă duc să fac nişte miracole şi să blestem nişte necredincioşi. De exemplu ăia care merg azi la Saturnalii să se destrăbăleze.
Spre că voi aţi ţinut post şi aţi fost la biserică.

Amin.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Oh, Yehova, tu niciodata nu ai fost corect. Oricum, e bine ca ti-ai facut blog... Dar nu mai fi asa egoist, spune-le alor tai despre logica, argumente, rationalism... Daca ne-ai inzestrat cu ele. Nu-i mai pacali cu cartea aia!

Nine spunea...

Amin!

XD

Adi spunea...

M U I E la iehovisti, mormoni si atei!