sâmbătă, 6 decembrie 2008

Despre mine

Salut. Sunt Dumnezeu.
M-am nascut acum 6000 de ani asa ca va rog sa nu imi puneti multe intrebari. Sunt batran, incep sa uit, procesez mai greu si dau raspunsuri incoerente. Cel care mi-a dat viata era suparat ca trebuia sa venereze asa de multi zei. Fratii mei mai mari chiar ii ocupau tot timpul liber. Asa ca m-a creat pe mine, dupa chipul si asemanarea sa si m-a obligat sa fac lumea. Mi-a luat cam sase zile, pentru ca era grabit omu'. A saptea zi vroiam sa mai inzestrez oamenii cu mai multa inteligenta, toleranta si chestii d'astea oricum nefolositoare, dar am cazut frant. Tata a gasit pretext si a facut ziua asta sfanta. Oricum si el era cam obosit si bause cam mult. A zis ca ar prinde bine o zi in care sa doarma. Mai tarziu chiar m-a obligat sa impun regula asta ca fiind foarte importanta.
Dupa ore lungi de tortura am ''recunoscut'' ca l-am facut pe barbat prima data. Acu nu mai avea ce sa-i zica sotia, daca si Dumnezeu zicea asta, cu mine nu se putea contrazice femeia ca mie nu trebuia sa-mi incalzeasca macarea.
Intr-o dimineata tata s-a trezit dintr-un somn luuung. Visase ceva frumos, citez: O gradina spre rasarit, unde am facut sa rasara din pamant tot felul de pomi placuti la vedere si buni la mancare si pomul vietii in mijlocul gradinii, si pomul cunoasterii binelui si raului. Un rau iesea din Eden si uda gradina, si de acolo se impartea si se facea patru brate ... fantezii. M-a obligat sa o fac si p'asta si sa spun ca am facut'o inaintea femeii.
Dimineta urmatoare pesemne s-a trezit cu fata la cearsaf, ca mi-a descris un vis urat, cu serpi, cu femeia care manca din frumusete de pom si alte alea. Si m-am suparat si i-am zis:
-Auzi mă tăticule? Daca ma superi te dau afara din gradina mea. Si l-am dat afara, ca oricum facea orgii p'acolo si umbla dezbracat. Odata l-am prins cu niste frunze in jurul lui. Facea misto de mine, zicea ca s-a imbracat.

OMFG. Adica Oh my fucking Me, Myself and I. Cat e ceasu ! Maine ma trezesc devreme ca am niste minuni de facut si e si duminica. Hai ca va mai povestesc eu si alta data despre mine. Nu uitati sa va faceti rugaciunea. Amin!

Un comentariu:

Anonim spunea...

O my fucking.. you! :))